perjantai 30. marraskuuta 2018

Pyjamapäivä

Blogiani seuranneet varmaan jo miettivät, että eikö tuo Muija muuta tee kuin rämpii risukoissa & pyllistelee pusikoissa kuvaamassa tyhjää ilmaa ;) Vaan onpa Muijalla joskus myös pyjamapäivä; jos ei ihan iltaan asti tohdi pyjamassa pöksehtiä, niin pitkälle päivänvaloon kuitenkin.

Ja koska sitä päivänvaloa ei ihan hirveästi ole, kohtuullista ja oikeata on sytytellä eläviä tulia kaikkiin kirpparilta hamstrattuihin kynttilätelineisiin, mitä olen vuosien varrella tullut heräteostaneeksi, "kun kerran niin halvalla sai" :D

Tunnelmavalaistus

Kuusi kynttilää

Kolopesijät
Jouluomena
Tulppaanit ja Valosydän
Äijän omatekemä kynttilänpidike 💖


Lumilyhty
- Se on laulu minusta itsestäni, kuului kuopasta. - Laulu Tuu-tikista, joka on rakentanut lumilyhdyn.
Mutta kertosäe käsittelee aivan muita asioita.
~Tove Jansson: Taikatalvi~

Varsinaista joulua en ole vielä äitynyt laittamaan, mitä nyt esikoisen huoneeseen on ilmestynyt muutamat kauniit kaamosvalot. Mutta koska sinne ei ole äitimuorilla voimassaolevaa kuvauslupaa, saatte mielikuvitella viimemainitun ihan itte. 

(Tämä taitaa nyt riisua pyjaman ja lähteä maamme toiseksi pohjoisimpaan Isojoen KoneHallin etäpesäkkeeseen jarrunestettä ostamaan... ja oliskohan siellä sitä lasinpesunestettä, mikä kestää 40 astetta pakkasta?)

4 kommenttia:

  1. Äijäpä onkin tehnyt persoonallisen kynttiläpidikkeet, respektit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Nettimartta. Juu kyllä se Äijä näkyy tietävän, mistä Muijansa tykkää❤️

      Poista

Hei! Kiva kun kävit ja istahdit nettimättäälle kuulumisiamme kuulemaan. Jätäthän käynnistäsi jäljen vastasataneeseen lumeen.